×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Lagkamratens första intryck av ztr: "Han har fantastiska idéer"

1
Sebastian "volt" Malos är säker på Erik "ztr" Gustafssons förmåga att leda Gamerlegion.
Tidigare under månaden stod det klart att Erik "ztr" Gustafsson ersätter Janusz "Snax" Pogorzelski i Gamerlegion. Sedan dess har svensken haft förtroendet att bygga ett konkurrenskraftigt lag tillsammans med en talangfull femma.

Gamerlegion har under vårsäsongen värvat den unga trion Andreas "aNdu" Maasing, Timur "FL4MUS" Marev och Henrich "sl3nd" Hevesi. Tillsammans med Sebastian "volt" Malos utgör spelarna ett av de yngsta lagen i toppskiktet — med medelåldern 20.6

Den sistnämnda är lagets äldsta spelare, 22 år, och berättar i en intervju med Blast om föryngringen som skett i laget under vårsäsongen. Han delar även med sig av sina första intryck av svensken som lagets nya kapten.

— Han är en riktigt trevlig och cool kille och jag är säker på hans förmåga att leda laget. För närvarande, den tid vi hittills haft på oss att träna med honom, har han implementerat en stor del av sin spelbok och det kommer bara att bero på att vi andra följer hans planer, säger volt om ztr och fortsätter:

— Han har fantastiska idéer men ibland kanske vi inte utför dem ordentligt så callet ser dåligt ut när det inte riktigt är hans fel. Det är något som folk som tittar på stream inte skulle kunna förstå, men de skulle döma honom för att ha callat dåliga calls när utförandet var problemet.

Han tror dessutom att Metizport gjorde fel med att bänka den 20-årige svensken.

— Ärligt talat så vet jag inte hur han gjorde saker i Metizport och kan bara basera intrycket jag hade av honom på lagets resultat när han ledde. De gick bra så vitt jag minns och efter rosterbytena tappade de lite så jag skulle säga att det var ett misstag av dem att bänka honom, säger volt.

Gamerlegion inleder sin resa nästa vecka när Blast Premier Fall Groups arrangeras i den danska huvudstaden Köpenhamn. ztr och hans lagkamrater inleder turneringen med ett möte mot topplaget Team Vitality.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Metizport/X
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..