×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Snax lämnar Gamerlegion — skriver på för G2 Esports

1
Janusz "Snax" Pogorzelski återförenas med Wiktor "TaZ" Wojtas.
Den polska CS-ikonen Janusz "Snax" Pogorzelski är klar för G2 Esports. Det meddelade organisationen under onsdagskvällen.

I ett inlägg på sociala medier välkomnar coachen Wiktor "TaZ" Wojtas sin tidigare lagkamrat till laget. Polacken ersätter därmed Rasmus "HooXi" Nielsen som bänkades tidigare under veckan.

Snax är kanske mest känd för sin tid i det klassiska laget Virtus.pro. Där skördade han, tillsammans med TaZ, flera framgångar. Den största framgången kom 2014 när laget besegrade Ninjas in Pyjamas i Major-finalen i Katowice 2014.

Genom åren har 30-åringen spelat i 14(!) stycken Majors och 85(!) stycken LAN-turneringar. Han har dessutom blivit utnämnd till världens fjärde bästa spelare två gånger och belönats med sju stycken MVP-medaljer.

Den nya femman i G2 gör sin tävlingsdebut om två veckor när Esports World Cup avgörs i Riyadh. Den turneringen spelas mellan 17 och 21 juli.

G2:s femma nu:
Nemanja "huNter" Kovač
Mario "malbsMd" Samayoa
Ilya "m0NESY" Osipov
Nikola "NiKo" Kovač
Janusz "Snax" Pogorzelski
Wiktor "TaZ" Wojtas (coach)


Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Fragbite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..