Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskduon vinner CCT igen - tvåfaldiga vinnare!

1
Sangal är tvåfaldiga vinnare av CCT!
De har gjort det igen: Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije har vunnit den sjunge säsongen av CCT Series. Som segrare i den sjätte upplagan kom Sangal in som favoriterna att plocka även denna turnering, och mycket riktigt gjorde de det genom at vinna 2-1 i finalen mot Parivision!

Matchen började starkt för Sangal. Trots att Parivision vann pistolrundan och den efterföljande rundan så lyckas Sangal avsluta första halvleken 10-2 tack vare tio (!) raka rundvinster. I den andra halvleken hade Parivision vaknat till liv och förkortade ledningen till 10-8. Svenskduon för sedan över matchen till 12-8, varefter Sangal kämpar tillbaka med tre. Det stod nu 12-11 mellan lagen, och med matchboll lyckas svenskarna tappert ta segern 13-11. På toppen av scoreboarden var ingen annan än yxngstxr som dödade 24 motståndare, dog 15 gånger och fick en HLTV-rating på 1.30.

Den andra kartan, som var Sangals kartval Anubis, gick inledningsvis sämre för svensklaget. Parivision vinner fem av de första sex rundorna och ser rätt dominanta ut på T-sidan. Då sätter Sangals-tåget igång då de vinner 5 raka rundor och leder matchen 7-5 vid första halvlek. Tåget fortsatte rulla hela vägen in i andra halvleken, när Sangal vinner pistolrundan och besegrar Parivisions efterföljande eco-runda. Sangal vinner därefter runda 15, 16 och 17 för att förlänga ledningen till 12-5. Nu är vinsten i princip garanterad för Sangal, och mycket riktigt stänger de kartan 13-5

Europa Sangal vs. Ryssland Parivision 2-0