×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Svenskduon vinner CCT — vände och vann mot Fnatic

1
Sangal besegrade Fnatic med 2—1 i kartor i CCT-finalen.
Efter knappa två veckor var det dags att kora vinnaren av CCT Season 2 European Series #6. I söndagens final ställdes svenska stjärnan Freddy "KRiMZ" Johansson mot svenskduon Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije.

Sangal
jottAAA, LNZ, SaMey, xfl0ud, yxngstxr

Fnatic
afro, bodyy, blameF, KRiMZ, MATYS

Matchen startade på Fnatics kartval D2 och Krimz mannar startade som attackerande lag. I halvtid var det likaläge och som försvarande lag verkade det till en början att Fnatic enkelt kunde stänga kartan. Laget var i ledning med 11—7 innan Sangal startade jakten på en vändning. Fnatic kunde till slut stänga kartan med 13—11.

Sangal kom dock tillbaka på sitt eget kartval Anubis. Svenskduons lag plockade åtta rundor som försvarande lag och var i ledning i halvtid. Som attackerande lag var de segstartade och hamnade i ett 10—11-underläge. Med kniven mot strupen lyckades Sangal vända underläget och fastställde slutresultatet till 13—11.

Finalen skulle avgöras på Ancient och här var det ingen snack om saken. Sangal fick med sig åtta rundor som attackerande lag och stängde sedan rejält som försvarande lag. Svenskarnas lag säkrade kartan, och matchen, genom 13—4.

För vinsten kammar Sangal hem 22 000 dollar (cirka 238 000 kronor) och viktiga poäng i jakten på en RMR-plats inför Shanghais Major. Fnatic får nöja sig med 10 000 dollar (cirka 108 000 kronor).


Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Thunderpick Bitcoin Series/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..