×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Svenskduon i Sangal krossar motståndarna - avancerar till semifinal

1
Motståndarlaget visade nästan inget motstånd.
Världens 30:e bästa lag, Sangal Esports, är hem till svenskduon Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije. Under måndagsförmidden ställdes de mot 1Win i kvartsfinalen av CCT Series 7. Trots att Sangal Esports tvingades spela med en inhoppare lyckades de krossa motståndet på två snabba kartor och avancerar därmed vidare till semifinalerna i 50 000 dollar-tävlingen (~500 000 kronor).

Man ljuger inte om man säger att matchen såg enkel ut för Sangal Esports. På Vertigo, deras kartval, började de starkt med sex raka rundor. Det ledde i sig till en dominant 9-3-ledning vid första halvlek. På CT-sidan visade kazakstanierna inget motstånd och Sangal Esports stängde raskt första kartan 13-3. Som grädde på mosen var det också svenskduon som hade flest kills av alla på servern med 16 frallor för yxngstxr och 15 för LNZ.

Den andra kartan började med en vinst i pistolrundan för 1Win, men lika snabbt vann Sangal Esports den efterföljande forcebuy-rundan. De vann sedan 7 rundor i streck och avslutade halvan, precis som tidigare, med en 9-3-ledning. Den andra pistolrundan vann 1Win återigen, men Sangal kämpade tillbaka och dog fyra raka rundor. Kartan avslutades 13-4, trots att 1Win vunnit bägge pistolrundor.

Europa Sangal vs. Kazakstan 1Win 2-0
13-3, 13-4
Sangal: LNZ, xfl0ud, yxngstxr, Chill, SaMey
1Win: buster, HObbit, Ryujin, neaLaN, lattykk
De två kartorna avslutades med en total dominans från svenskarnas lag, vilket är särskilt imponerande med tanke på att 1Win huserar Major-vinnaren Abay "HObbit" Khassenov. I och med vinsten går Sangal Esports vidare till turneringens semifinal, där de möter vinnaren av B8 Esports och Permitta Esports. Sangal vann den förra upplagan av tävlingen och kommer därmed in som favoriter att ta hem ännu en trofé. Deras semifinalmatch är schemalagd att spelas imorgon, vid en ännu obekräftat tid.

Artikelbild: Privat och Fragbite
Videokälla: Relog Media/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..