×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

KRiMZ klar för semifinal i CCT — kan bli svenskmöte i finalen

1
Freddy "KRiMZ" Johansson kan ställas mot Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije i finalen.
På lördagen säkrade svenskduon Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije i Sangal en semifinalplats i onlinetävlingen CCT Season 2 European Series 6. Senare på dagen lyckades ytterligare en svensk med den bedriften.

Den svenska CS-stjärnan Freddy "KRiMZ" Johansson och hans lag Fnatic var ett av lagen som mottog en direktinbjudan till tävlingens slutspel. Laget vann åttondelsfinalen mot Team Sampi och kvartsfinalen spelades mot akademilaget Mouz NXT.

Fnatic
afro, blameF, bodyy, KRiMZ, MATYS

Mouz NXT
Burmylov, Chr1zN, Neityu, PR, sirah

Matchen inleddes på Mouz kartval Vertigo men det var Fnatic som kontrollerade kartan rakt igenom. Som CT säkrade laget nio rundor och kunde som T stänga kartan med siffrorna 13—7.

Mouz kontrade sedan genom att vinna Fnatics kartval Inferno. Trots att svenskens lag var i ledning med 9—3 i halvtid lyckades Mouz-talangerna att vända på kartan och vann med 13—11.

Ancient var kvartsfinalens sista spelplan och den här gången var det Fnatic som var i underläge vid sidbytet — 5—7. Men efter en stark T-sida säkrade Fnatic kartan genom slutresultatet 13—9.

KRiMZ och hans lagkamrater är därmed vidare till semifinal och möter portugisiska Saw klockan 15:30 under söndagen. LNZ och yxngstxr spelar sin semifinal 12:30 och ställs mot den nya femman i Monte.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..