×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

KRiMZ vinner i svenskmötet - går vidare till semifinal

1
KRiMZ var också en av lagets bästa spelare.
Idag spelades en rejäl svensk kamp då Freddy "KRiMZ" Johansson i Fnatic ställdes mot Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije i Sangal. Turneringen, RES Regional Series 6, har en prispott på 100 000 dollar, ungefär en miljon kronor. Efter en 2-0 vinst lyckades KRiMZ och Fnatic ha hem vinsten och avancerar därmed till semifinalerna.

Det hela började på Dust 2, som var Fnatics pick. Där kan man, minst sagt, säga att det gick som smör för KRiMZ och hans lag. Vid första halvlek stod det 11-1 till Fnatic, som de kort därefter stängde 13-1 efter en vunnen pistolrunda. Serverns bästa spelare var dessutom den svenska legendaren KRiMZ, som plockade hem 15 kills på kartan, flest av alla på servern.

På den andra kartan slog dock Sangal emot. Vid första halvlek stod det 6-6 mellan lagen, då med den turkiska spelaren Samet "jottAAA" Köklü på topp. På andra sidan var det Fnatics nyaste förväv Benjamin "blameF" Bremer som sken starkast. Även efter halvtidspausen stod det till en början lika mellan lagen. Vid en tidpunkt stod det 12-10 till Sangal, men Fnatic lyckades kämpa hela vägen till övertid. Där satte Fnatic i andra växeln och avslutade kartan och matchen 16-13. Det stod då 2-0 till Fnatic. Tillsammans var KRiMZ och blameF serverns bästa spelare med 35 respektive 39 frallor.

I och med vinsten går XXX vidare till semifinalerna i miljontävlingen RES Regional Series 6. Där möter de vinnaren av Bleed Esports mot Mouz Nxt. Det betyder att vi återigen kan se ett svenskmöte om Bleed Esports, med Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson, lyckas vinna matchen. Deras match är schemalagd att spelas klockan 14:00 idag, medan semifinalsmatchen som Fnatic nu avancerade till spelas imorgon.

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Fireleague/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..