×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

KRiMZ & Fnatic en halv miljon kronor rikare — vinnare av RES European Series #6

1
Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic lyckades besegra ukrainska Passion UA för att ta hem RES European Series #6 och en halv miljon kronor.
Online-turneringen RES European Series #6 är över och när dammet har lagt sig står Fnatic kvar som turneringsvinnare. Det betyder att Freddy "KRiMZ" Johansson och hans lagkamrater är en halv miljon kronor rikare samt att laget har kvalat in för turneringens finaler som går av stapeln i oktober.

Det tog tre kartor kartor för Fnatic att lyckas besegra det ukrainska laget och detta efter storspel av danska spelaren Benjamin "blameF" Bremer på den sista kartan i matchserien, Ancient. För svenska KRiMZ var det desto dystrare då han under finalen var Fnatic statistiskt svagaste spelare.

Europa Fnatic vs. UkrainaPassion UA 2-1
13-7, 7-13, 13-9
Fnatic: MATYS, KRiMZ, bodyy, afro, blameF
Passion UA: jackasmo, s-chilla, fear, zeRRoFIX, jambo


Finalen av turneringen kommer att spelas på LAN i Serbien där vi också hittar de svenska spelarna Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson i BLEED. Ett annat lag på plats är även Sangal Esports där vi hittar de två svenska spelarna Simon "yxngstxr" Boije och Linus "LNZ" Holtäng.


Artikelbild: Karl-Filip Karlsson/Pinnacle
Videokälla: Elisa/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..