×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Tio år sedan Fnatic värvade KRIMZ: "En sann legend"

2
Freddy "KRiMZ" Johansson värvades av Fnatic för tio år sedan.
I dag är det tio år sedan den svenska CS-stjärnan Freddy "KRiMZ" Johansson värvades av Fnatic. Detta uppmärksammade organisationen i sociala medier genom att posta en video med flera av svenskens höjdpunkter i laget.

"En sann Fnatic-legend. Grattis till 10 år i svart och orange KRIMZ", skriver Fnatic i ett inlägg.

KRIMZ resa i Fnatic startade 2014 när han och Olof "olofmeister" Kajbjer värvades till laget. Där blev duon lagkamrater med Robin "flusha" Rönnquist, Jesper "JW" Wecksell och Markus "pronax" Wallsten.

Laget imponerade direkt genom att vinna flera turneringar och under 2015 dominerade laget den internationella CS-scenen. Laget vann två raka Majors det året — ESL One Katowice 2015 och ESL One Cologne 2015.

När laget hamnade i en formsvacka under 2016 valde flusha, JW och KRIMZ att gå till Godsent. Den sejouren varade dock inte länge för KRIMZ utan han återvände till Fnatic ett par månader senare.

Sedan dess har 30-åringen varit Fnatic trogen. Under sin tid i organisationen har han vunnit totalt 21 LAN-turneringar och fem MVP-medaljer. Han har dessutom hamnat på HLTV:s lista över världens bästa spelare hela fem gånger. Vilket är ditt favoritminne med KRIMZ?


Artikelbild: Daniel Sandström och Kalle Strömgren
Videokälla: Dreamhack/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..