×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Stickern rekorddyr efter stöldmisstanke

1
Priset på stickern "Loving eyes" har tredubblats efter att en upphovsrättslaganmälan har gjorts då skaparen misstänkts ha stulit konsten.
Priset på skins och stickers ändras regelbundet på grund av utbud och efterfrågan men ibland kan yttre faktorer påverka priset på ett skin. Nu ser det ut att hända för stickern "Loving Eyes" då priset har tredubblats efter att en upphovsrättslaganmälan har gjorts efter misstankar om att skaparen har stulit konststycket.

Innan upphovsrättslaganmälan var priset på stickern drygt 3,5 svenska kronor och efter att anmälan uppdagades såldes stickern för 11 kronor vilket är en tredubbling av värdet på "Loving Eyes". Valve ska nu själva se över anmälan och vad priset på stickern slutar på när processen är över återstår att se.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..