×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Skinsamlarna avslöjar hur de blev så rika

1
Några av världens mest kända skintraders har nu berättat hur de har råd att köpa så dyra skins.
Under våren har marknaden för CS-skins exploderat. Flera stora affärer har genomförts för vad som för de flesta känns som astronomiska summor pengar.

Vissa skinsamlare sitter på inventories som uppskattas vara värda flera miljoner kronor. Men hur har samlarna råd att köpa dessa skins? Det undersöker CS-profilen NadeKing i en nysläppt video på Youtube.

I videon pratar NadeKing med flera profilerade skintraders och frågar dem hur de fått råd att köpa så dyra skins. Inte helt oväntat varierar svaren kraftigt mellan de olika samlarna — vissa berättar att de har ärvt sin förmögenhet medan andra samlat ihop sina pengar genom att arbeta. Ytterligare några menar att de finansierat sina skins helt och hållet genom skintrading.

Se NadeKings video här:

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..