×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Skinskapare hyllas för sina leksaksinspirerade skins: "Få några kills med Schnappi"

1
Vad tycker du om dessa skins?
Har du någonsin velat springa runt med ett leksaksliknande vapen på Counter-Strike? I så fall får du hoppas att redditanvändaren Y9J_ skin läggs till i spelet i framtiden.

Användaren delade tidigare i veckan med sig av bilder av sina senaste skinkreationer och har mötts av positiva röster. Hela kollektion går att se här.

"Ja tack. Speciellt hagelgeväret ser riktigt bra ut. Jag skulle älska att få några fräcka kills med Schnappi, den gröna krokodilen", skriver användaren Glodex15 som referear till den populära låten från 00-talet med samma namn.

I put together a small collection on the theme of soft toys, did I succeed in realizing the idea? Which weapons did you like? You can see the collection in more colors at the workshop!!
byu/Original-Share-2782 inGlobalOffensive

Artikelbild: Y9J_/Reddit
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..