×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Världens dyraste AK-skin såld för över 10 miljoner

1
Den största kända skin-affärerna någonsin har genomförts.
Tidigare i år upptäcktes det kanske mest sällsynta CS-skinet hittills — en Factory New AK-47 Case Hardened StatTrak med pattern number 661. Sedan dess har skinet legat ute för försäljning.

Ägaren av skinet har tagit hjälp av skinfantasterna zipeL och roflm0nster för att genomföra en försäljning. På onsdagen meddelade skinfantast-duon att en affär har slutförts — en affär som blir den största kända någonsin.

Hur mycket skinet såldes för har inte kommunicerats ut men i ett inlägg skriver roflm0nster att ägaren tackat nej till flera bud på en miljon dollar (cirka 10,4 miljoner kronor). Med tanke på att utköpspriset sänktes till en och halv miljon dollar (cirka 16 miljoner) i april bör det slutgiltiga priset landat däremellan.

"Det är inte fritt fram att avslöja köparen eller exakt belopp. Vad jag kan säga är att erbjudanden på 1 miljon dollar avvisades flera gånger. Gör dina egna slutsatser", skriver roflm0nster i inlägget.

Anledningen till att skinet är så värdefullt är att det har 661 som pattern number, vilket är det mest eftertraktade. Skinet är dessutom Factory New och har StatTrak, vilket gör det till det enda kända exemplaret i världen.


Artikelbild: roflm0nster/X
Videokälla: NextgenZ/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..