×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Världens dyraste AK-skin till salu — så mycket vill säljaren ha

1
Detta kan bli den största skin-affären någonsin.
Häromveckan upptäcktes världens hittills kanske mest exklusiva CS-skin — en Factory New AK-47 Case Hardened StatTrak med pattern number 661. Nu har ägaren meddelat att skinet är till salu och det har redan kommit in bud som kan göra affären till en av de största skin-affärerna någonsin.

Till försäljningen har den anonyme ägaren tagit hjälp av de kända skinsamlarna zipeL och roflm0nster. Samlarna har uppgett att det redan kommit ett bud på en miljon dollar (~10,4 miljoner kronor) och att säljaren har meddelat ett utköpspris på två miljoner dollar (~20,9 miljoner kronor).

"Detta är AK:n som står över alla andra AK:s. Ingenting annat kommer i närheten när det kommer till historia och prestige. Om du har den här AK:n har du världens bästa AK, det går inte ens att diskutera. Det faktum att den är 1/1 gör att den ligger mil före alla andra vapenskins i CS", beskriver roflm0nster skinet.

Den dyraste skin-affären någonsin ska ha ägt rum år 2021 då en AWP Dragon Lore (Souvenir FN) uppges ha sålts tillsammans med en AK-47 Case Hardened för 780 000 dollar (~8,1 miljoner kronor).

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..