×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

HooXi skulle passa i Liquid — enligt experten: "De behöver strukturen"

1
Jacob "Pimp" Winneche tror att Rasmus "HooXi" Nielsen skulle passa bra i Team Liquid.
Tidigare i veckan stod det klart att den danska in game-leadern Rasmus "HooXi" Nielsen bänkas i G2 Esports. Sedan dess har det inte ryktats om något lag som skulle vara intresserade av 29-åringens tjänster.

Den danska CS-experten Jacob "Pimp" Winneche tror dock att HooXi skulle passa bra in i Team Liquid. Laget har haft en tuff vårsäsong och är på jakt efter en ny in game-leader sedan Casper "cadiaN" Møller bänkades för ett par veckor sedan.

"NAVI, MOUZ, FaZe, Vitality helt uteslutet. Astralis, Heroic, Falcons, osannolikt. Liquid kan dock vara en intressant destination för båda parterna. De har firepower, de behöver strukturen. Hooxi visade både i Flames (Copenhagen Flames, reds. anm.) och G2 att stjärnspelare kan trivas bredvid honom. Särskilt killar som Twistzz och Yekindar borde dra nytta av hans närvaro", skriver Pimp i ett inlägg.

Han skriver senare i inlägget att HooXi kan få det svårt att hamna i ett annat potentiellt topplag om Liquid inte plockar upp honom. Håller du med Pimp? Vilket annat lag tror du HooXi skulle passa bra i?


Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..