×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Klart: Här är Team Liquids nya femma

1
Team Liquid presenterar två nya spelare och en coach.
I början på året satsade Team Liquid på en mer internationell lina bestående av, bland annat, den danske in-game leadern Casper "cadiaN" Møller och den unga brasilianska talangen Felipe "skullz" Medeiros. Efter en längre period av svackande resultat bänkades dock de ovannämnda spelarna och coachen Wilton "zews" Prado. Här är de de nya lagmedlemmarna som värvats inför höstsäsongen.

Under torsdagen och fredagen bekräftade Team Liquid lagets tre nya medlemmar: Torbjørn "mithR" Nyborg, Justin "jks" Savage och Roland "ultimate" Tomkowiak. jks är för många lagets mest bekanta spelare som efter en framgångsrik period i G2 Esports oväntat bänkades. Många fans väntade ivrigt på att få se 29-årige australienaren tillbaka på servern, och det gör han nu i Team Liquid.

ultimate, lagets nya AWP-spelare, är en relativt okänd polsk spelare som skjutit hårt under årets första halva. Få kunde ana att spelaren skulle bli värvad så snabbt in i ett tier-1 lag och desto färre anade att det laget skulle bli Team Liquid. 20-åringen blir lagets yngsta och minst erfarna spelare som därmed hoppas kunna imponera i sin tier-1 debut.

Slutligen kliver mithR in som lagets nya coach. Dansken agerade tidigare som coach för Mouz och Apeks och hyllas av sina tidigare spelare som "en av de mest inflytelserika coacherna". MedRussel "Twistzz" Van Dulken, som för första gången i sin karriär agerar som in-game leader, hoppas mithR kunna skapa ett system som fungerar bättre än tidigare Team Liquid-linor.

Lagets första turnering tillsammans blir i höstens Blast Premier Groups där även Ninjas in Pyjamas spelar. Turneringen är schemalagd att börja den 29:e juli.

Här är Team Liquids nya femma:
Russel "Twistzz" Van Dulken
Roland "ultimate" Tomkowiak
Justin "jks" Savage
Keith "NAF" Markovic
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis

Torbjørn "mithR" Nyborg (coach)



Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Stephanie Lieske/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..