×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

pashaBiceps har anlänt till Köpenhamn — försökte cykla över Östersjön

1
Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski har lyckats med ytterligare en resa.
För en vecka sedan startade Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski den 1 000 kilometer långa cykelresan från Warszawa till Köpenhamn. Nu är han framme i den danska huvudstaden.

Under veckan har han delat med sig av bilder från resan på sociala medier. Och på fredagen delade han med sig av en bild utanför Royal Arena där Majorn spelas.

"Uppdraget slutfört. Jag korsade vägar, jag korsade havet. Äntligen efter 7 dagar och 1000 km anlände jag i Köpenhamn från Warszawa på cykel. Ibland var det en tuff utmaning, men jag ger aldrig upp mina vänner. Tack för stödet under resan. Älskar er, alltid i mitt hjärta", skriver han i ett inlägg.

Det kanske mest imponerande med 35-åringens resa var att han korsade Östersjön på en "vattencykel". Nästan i alla fall. På grund av väderförhållandet tvingades han att använda sig av båt de senaste kilometrarna till den danska orten Gedser.


Artikelbild: pashaBiceps/X
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..