×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Fnatic-stjärnan nöjd över nya rollen: "Kan fokusera på mitt eget spel"

2
Benjamin "blameF" Bremer är glad över att slippa vara in-game leader.
För en månad sedan presenterades den danska stjärnan Benjamin "blameF" Bremer som Fnatics senaste nyförvärv. 26-åringen värvades in från Astralis för att ersätta den tyska talangen Can "kyuubii" Kamber i Fnatics lagbygge.

Den sista tiden i Astralis agerade blameF in-game leader och fick bära ansvaret för flera av organisationens mindre lyckade resultat under våren och när blameF bänkades av Astralis var han tydlig med att han inte ville axla IGL-rollen i sitt nya lag, något han inte heller behöver göra i Fnatic.

I en intervju med nyhetssajten Pley berättar blameF att han är glad över att slippa vara in-game leader och istället kan fokusera på sin individuella prestation.

—Jag är glad att jag inte är in-game leader längre. Det gör att jag kan fokusera mer på mitt eget spel och att skjuta folk, vilket är det jag trivs bäst med. Rollbytet gör att jag kan göra det nu, säger han.

blameF:s LAN-debut för Fnatic ägde rum i helgen under Yalla Compass där laget tog sig till kvartsfinal där man förlorade mot Ninjas in Pyjamas. Enligt dansken är hans egen målsättning betydligt högre än vad det resultatet visar.

— Mitt individuella mål med Fnatic är att återvända till de stora scenerna — och jag tycker att det också borde vara lagets mål, att vi ska vara konkurrenskraftiga i toppen av Counter-Strike-scenen.

Artikelbild: Fnatic/X
Videokälla: Funspark/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..