×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fnatic värvar från Astralis — KRIMZ får ny lagkamrat

1
Benjamin "blameF" Bremer är Fnatics nya spelare.
Freddy "KRiMZ" Johansson får en ny lagkamrat i Fnatic. Under tisdagskvällen meddelade nämligen den brittiska organisationen att man värvat den danska spelaren Benjamin "blameF" Bremer från Astralis.

blameF kliver in i Fnatic för att ersätta den tyska 19-åringen Can "kyuubii" Kamber som har provspelat för Fnatic sedan november förra året. Under våren har laget misslyckats att kvala till Majorn i Köpenhamn och den främsta bedriften hittills är en vinst i en upplaga av RES European Series från början av mars.

Den danska stjärnan förpassades själv till bänken i Astralis efter att organisationen missat just Majorn i Köpenhamn. 26-åringen, som också har ett förflutet i bland annat Heroic och Complexity Gaming, lyckades inte vinna några större titlar med Astralis under sina två och ett halvt år i organisationen utan kan som bäst skryta med två delade tredjeplatser i IEM Cologne 2022 och 2023.

Den sista tiden i Astralis innehade blameF rollen som in-game leader — en roll han inte kommer att axla i Fnatic. Istället återgår han till en mer aktiv stjärnroll bredvid lagets IGL Alexandre "bodyy" Pianaro och anchor-spelaren KRIMZ.

blameF väntas göra sin debut i Fnatic-tröjan senare i veckan då laget deltar i onlinetävlingen CCT Global Finals.

Fnatic är nu:
Alexandre "bodyy" Pianaro
Aurélien "afro" Drapier
Freddy "KRiMZ" Johansson
Matúš "MATYS" Šimko
Benjamin "blameF" Bremer


Artikelbild: Pressbild/Fnatic och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: Funspark/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..