×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kazakstan

Majorvinnaren ansluter till nytt lag - efter tre månader på bänken

1
Abay "⁠HObbit⁠" Khassenov vann en Major för sju år sedan och blir stjärnspelaren i sitt nya lag.
För tre månader sedan valde Cloud9 att bänka den kazakstanska spelaren Abay "HObbit" Khassenov. Sedan dess har 30-åringen suttit kvar på bänken, men under fredagen meddelade 1WIN, ett ryskägt lag med spelsidan 1WIN som titelsponsor, att den tidigare Major-vinnaren blivit deras femte spelare i lagets nybygge:

"Gissa vad? Det är officiellt! Låt oss ge ett varmt välkomnande till HObbit, vår nyaste CS2-spelare!", skriver organisationen på X.

HObbit är som mest känd för sin period i Gambit Esports, med vilka han vann Majorn i Krakow 2017. Spelaren värvades senare till Cloud9 och blev då del av ett ryskt superlag bestående av bland annat Dmitry "sh1ro" Sokolov ochSergey "Ax1Le" Rykhtorov, som då var två av världens mest hyllade spelare. Efter en period av svaga prestationer valde dock laget att göra om linan och HObbit, som själv inte presterade enligt förväntningarna, blev förpassad till bänken.

Nu hoppas den tidigare Majorvinnaren kunna imponera i sitt nya lag 1WIN, som nu är på plats 57 i CS-sajten HLTV:s världsrankning. Laget förväntas delta i mindre online-tävlingar där de kan plocka ihop poäng för att kvala till årets Major i Shanghai.

1WIN är nu:
Sanzhar "neaLaN" Ishkakov
Timur "Buster" Tulepov
Abay "HObbit" Khassenov
Uzbekistan Boris "Ryujin" Kim
Ryssland Vladislav "lattykk" Vydrin

Artikelbild: Adam Lakomy/ESL och Pressbild/1WIN
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..