×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Jame om nya Virtus Pro: "Kan inte längre spela samma system"

1
Virtus Pro-kaptenen Ali "Jame" Djami kan inte vara lagets AWP-spelare och in-game leader samtidigt, berättar spelaren i en intervju.
I en intervju på det ryska laget Betbooms Youtube-kanal, översatt av CS-sajten HTLV, delar Virtus.pro-kaptenen Ali "Jame" Djami med sig om lagets nya lina och varför förändringar i systemet behövde ske.

År 2022 vann Virtus Pro Majorn i Rio de Janeiro, men laget har sedan dess inte lyckats uppnå samma framgångar. För knappt två månader sedan värvades den tidigare Natus Vincere- och Cloud9-stjärnan Denis "electronic" Sharipov, vilket har lett till att lagets välkända system behövde ändras:

– När electroNic kom med i laget insåg vi att vi inte längre kunde spela samma system, säger Jame och fortsätter:

– Vi behövde antingen kombinera våra system eller göra som electroNic vill, eftersom han har en stark röst och kan inte tystas.

Laget är känt för att ha en särskilt långsam spelstil där lagkaptenen Jame försöker uttröta sina motståndare i rundorna. Men in-game leadern menar att han nu står inför valet att antingen prioritera rollen som AWP-spelare eller som lagets kapten. Att vara både och, menar Jame, fungerar inte i det nya systemet med electroNic:

– Det finns en möjlighet att electroNic blir kapten istället, men det finns flera andra möjligheter. Alla i laget kan bli kapten, berättar Jame.

Många fans har reagerat på detta uttalande. electroNic agerade under en kort period som kapten för Natus Vincere, vilket påverkade hans prestation negativt. För spelaren att återvända till rollen vore katastrofalt, menar fansen.

Se reaktionerna till electroNic som potentiell in-game leader i nyhetens X-inlägg:


Artikelbild: Adam Lakomy/ESL och Igor Bezborodov/ESL
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..