×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Stark start för Johnny Speeds i EPL — spelade med SHiNE

2
Casper "SHiNE" Wennerberg hoppade in för Johnny Speeds i första gruppspelsmatchen i European Pro League.
På tisdagen inledde det svenska topplaget Johnny Speeds sin resa i den sjuttonde upplagan av European Pro League. Det slutade med vinst trots att lagets nya in game-leader William "draken" Sundin saknades.

Sverige Johnny Speeds
bobeksde, chawzyy, Ro1f, SHiNE, spooke

9INE
mantuu, misutaaa, raalz, refrezh, s0und

Den tidigare Eyeballers-kaptenen Casper "SHiNE" Wennerberg agerade inhoppare för laget och Hugo "chawzyyy" Gunther hanterade den gröna bössan. Det visade sig gå vägen eftersom svenskarna vann första kartan Mirage med siffrorna 13—11.

Svenskarna kunde enkelt städa av 9INE i matchens andra karta Anubis. Laget plockade 10 rundor som CT och fastställde senare slutresultatet till 13—2. Johnny Speeds inleder därmed EPL-gruppspelet med seger.

Tidigare i år placerades SHiNE på bänken i Eyeballers och kort därefter presenterades Maikil "Golden" Selim som lagets nya in game-leader. Sedan början av juni är den svenska 21-åringen free agent.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Pinnacle/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..