×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter framgångarna med Johnny Speeds – Lekr0 klar för nytt lag

3
Jonas "Lekr0" Olofsson blir Joel "joel" Holmlunds nya in-game leader.
Under våren har det svenska laget Johnny Speeds tagit CS-scenen med storm. Laget har radat upp fina tävlingsresultat och bland annat vunnit vårens Elitserien-säsong, den svenska LAN-tävlingen Subzero E-Games samt två upplagor av onlinetävlingen United21.

Nu står det klart att lagets in-game leader Jonas "Lekr0" Olofsson inte kommer att fortsätta spela med Johnny Speeds framöver. Den 30-åriga Ninjas in Pyjamas- och Dignitas-veteranen har nämligen presenterats som kapten för det nystartade laget BC Game.

BC Game är en nystartad organisation som grundats inför höstsäsongen och som coachas av den slovakiska CS-legendaren Ladislav "GuardiaN" Kovács. Förutom Lekr0 består laget också av den svenska spelare Joel "joel" Holmlund samt Guy "anarkez" Trachtman, Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski och Luca "pr1metapz" Voigt.

"Glad över att berätta om mitt nya kapitel som IGL för BC Game! Jag ser fram emot att bygga det här från grunden, jag tror att vi har mycket talang och erfarenhet och med lite tid kommer vi att bli ett galet lag!", skriver Lekr0 själv om övergången.

BC Game är nu:
Jonas "Lekr0" Olofsson
Joel "joel" Holmlund
Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski
Luca "pr1metapz" Voigt
Guy "anarkez" Trachtman


Artikelbild: Daniel Sandström och Joakim Asplund/Godsent

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..