×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Johnny Speeds imponerande svit bruten — förlorar finalen i United21

1
Svenskarna förlorade finalen mot Nathan "NBK" Schmitts nya lag.
Det blev inte någon femte raka turneringsvinst för svenskarna i Johnny Speeds. När laget ställdes mot det nykomponerade laget Revenant i finalen av onlineturneringen United21 under tisdagen slutade det med förlust.

Sverige Johnny Speeds
bobeksde, chawzyy, draken, Ro1f, spooke

Europa Revenant
adeX, lauNX, NBK, Nivera, reiko

Det svenska laget förlorade matchens första karta Mirage med siffrorna 13—16 efter övertid. Svenskarna kom dock tillbaka och dominerade Ancient genom att vinna samtliga CT-rundor innan slutresultatet fastställdes till 13—6.

Anubis såg även den ut att sluta med svensk seger men vid ledningen 10—6 tappade svenskarna momentumet och förlorade till slut med 10—13. Olle "spooke" Grundström sköt hårdast i finalen och avslutade matcen med 63 kills.

Andraplatsen innebär att Johnny Speeds säkrar 3 000 dollar (cirka 32 000 kronor) i prispengar. Sedan tidigare har svenskarna vunnit SubZero E-Games, Elitseriens vårsäsong och European Pro Leagues andradivision, Dust2 Masters — samtliga på raken och under juni månad.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: CCT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..