×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-profilen: "Valve arbetade på ett fightingspel"

1
Skulle du vilja se ett fightingspel från speltillverkaren?
Speltillverkaren Valve har arbetat på ett fightingspel. Det hävdar i alla fall den ryska dataminern Maksim "Gabe Follower" Poletaev.

I ett inlägg skriver CS-profilen att Valve arbetade med detta under de senaste åren. Någon mer information kring spelet framgår inte i inlägget och om spelet fortfarande är under utveckling är oklart.

"Jag kan inte dela mycket just nu (för jag vet inte mer), men Valve arbetade på ett fightingspel under de senaste åren, och jag har ingen aning om det avbröts eller inte. Valves smash-liknande multiverse crossover låter coolt, antar jag", skriver Gabe Follower i inlägget.


Tidigare i år delade Gabe Follower med sig av detaljer kring Valves nya tredjepersonsspelet Deadlock. Så sent som förra veckan registrerades spelet som ett av företagets varumärken.

Artikelbild: Pressbild/Valve och Gabe Follower/X
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..