×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-kartskapare visar upp en fullständigt översvämmad Mirage

1
Skulle du vilja spela på denna karta?
Den ryska CS-youtubern och kartskaparen ah1bes har släppt ett flertal unika kartor som har fått stor uppmärksamhet av CS-communityn. Kartorna är varianter av de ursprungliga CS2-kartorna, men med ett par annorlunda förändringar. Det senaste påhittet: att översvämma kartorna med vatten.

"Helt sjuk karta av ah1bes, ser framemot att testa denna", skriver användaren s1rkus i ett inlägg på X där han visar upp kartorna.

Det finns ytterst få kartor i Counter-Strike som har vatten i sig. Desto färre tillåter användaren att faktiskt simma i vattnet, särskilt då Valve ännu inte släppt den omtyckta kartan Lake. Spelarna är dock oroliga att de nya vattengrafikerna i CS2 kommer att orsaka lagg:

"Jag tror inte att jag kommer kunna köra denna karta", skriver JohannesburggCS.

"Det är såhär man får CPU:n att nå 1000 grader", skriver RAVEN0U5.

Andra hyllar kartan för dess unikhet:

"Jäklar det där ser så coolt ut", skriver CS-skribenten Scoobster.

Kartskaparen har också översvämmat Dust2 och roterat Mirage med 90° i två andra kartor som väckt uppmärksamhet. Ladda ner och testa kartskaparens översvämmade version av Mirage genom att klicka på denna länk.

Artikelbild: ah1bes/Steam Workshop
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..