×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve släpper uppdatering till CS2 för andra dagen i rad

1
Förutom uppdateringen till CS2 presenterar Valve också en ny funktion i Steam.
Efter veckans stora uppdatering, där fem nya community-skapade kartor lades till i Counter-Strike 2, har speltillverkaren Valve släppt ännu en uppdatering till CS2. Uppdateringen är av det mindre slaget och består i huvudsak av olika mindre buggfixar.

En nyhet värd att notera är att Valve väljer att uppdatera den nysläppta kartan Pool Day till den senaste versionen från Steam Workshop. Att kartan släpptes i en äldre version uppmärksammades av många spelare under gårdagen och verkar alltså ha varit ett misstag.

I samband med uppdateringen presenterade Valve också en ny funktion i Steam som fått namnet Steam Game Recording. Som namnet antyder har spelare nu möjlighet att spela in klipp från sitt spelande direkt genom Steam. Den nya funktionen är ännu i beta-stadiet men för den som är intresserad att testa den går det att anmäla sig som beta-testare här.


Fullständiga patch notes:
[ MAPS ]
Pool Day
- Updated to the latest version from the Community Workshop (Update Notes)

[ MISC ]
- Added support to load the latest version of community maps from the Workshop when playing on community servers, even if different versions of the same maps are also available as part of official map groups
- Fixed G-Sync detection to also work in non-windowed fullscreen mode
- Fixed a case where US English keyboard layout could remain loaded for users with non-English keyboards
- Fixed an empty radio-command string which plays when planted C4 is within several seconds from detonation
Artikelbild: Pressbild/Valve och Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..