×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

G2-stjärnornas förra lag disbandar – anger Major-ändringarna som skäl

1
Nikola "NiKo" Kovač och Nemanja "huNter" Kovačs gamla lag lägger ner.
Innan G2 Esports-stjärnorna Nikola "NiKo" Kovač och Nemanja "huNter" Kovač fick sina stora internationella genomslag spelade de i flera omgångar för den serbiska esportorganisationen iNation. Under tisdagen meddelade den klassiska organisationen, vars första upplaga grundades redan år 2008, att man lägger ner sin verksamhet.

I ett inlägg på X skriver iNation att beslutet om nedläggning fattats som en direkt konsekvens av speltillverkaren Valves ändring av regelverken för Majors där möjligheten att kvala till de prestigefyllda tävlingarna genom öppna kval slopades.

"Den huvudsakliga anledningen till det här beslutet är den senaste uppdateringen från Valve rörande Majorn och RMR-tävlingarna som avsevärt påverkar våra huvudmål och minskat möjligheten för oss att uppnå dessa", skriver iNation i inlägget där man också påtalar att man hoppas kunna komma tillbaka till CS-scenen.

"Vi hoppas att det här är ett tillfälligt hejdå och inte ett permanent farväl", skriver organisationen.


Den serbiska organisationens historia sträcker sig bak till år 2008 men har under flera perioder varit inaktiv. Den senaste upplagan av iNation har varit aktiv sedan år 2021.

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Stephanie Lieske/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..