×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds slår nästan världsrekord i längsta CS2-matchen någonsin

1
Kartan tog två och en halv timme att genomföra, men svenskarna kom ut på topp.
Under fredagen spelade Johnny Speeds i en upper-bracket semifinal mot det ukrainska laget kONO i onlineturneringen United21 League. Svenskarna vann matchen 2-1 och går därmed vidare mot upper-bracket finalen. Mitt under tumultet spelade lagen också en av världens längsta professionella CS-matcher, hela 60 rundor lång.

Det var på den andra kartan, Mirage, som lagen utkämpade sin episka kamp. Matchen började jämnt med 6-6 i kartans första halvlek. Under andra halvleken lyckades spelarna i kONO sträcka sig till en 11-8 ledning men föll i slutspurten och matchen nådde övertid vid ställningen 12-12. Därefter spelades ytterliggare 36 rundor

Två och en halv timme efter marathonkartans start lyckades Johnny Speeds till slut stänga den med 31-28 efter sex övertider. Kartan tangerar därmed världsrekordet för världens längsta professionella CS2-match någonsin sedan de ryska lagen Aurora och Parivision spelade i en 31-28-karta för knappt 7 månader sedan. Svenskarnas bästa spelare var William "draken" Sundin med 54(!) frallor och Olle "spooke" Grundström med 46 kills, men allra bäst presterade ukrainaren Artem "kensizor" Kapran som plockade hem hela 56 kills trots förlusten.

Med 2-1-vinsten går Johnny Speeds vidare till upper-bracket finalen. Där möter de det polska laget lajtbitexe för en plats i turneringens final. Matchen är schemalagd att spelas imorgon, söndag, klockan 13:00.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Johnny Speeds
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..