×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Mästare: Johnny Speeds vinner Elitseriens vårsäsong 2024

1
Förhandsfavoriterna höll för favoritskapet.
Säsongens svenska succélag Johnny Speeds vinner Elitseriens vårsäsong 2024. Det står klart efter att laget besegrat Lilmix i finalen med 2-0 i kartor.

Laget, som inför helgens LAN-slutspel var tippade att vinna tävlingen, avslutar säsongen med sin tredje svenska turneringsseger. Tidigare under säsongen har laget vunnit Max Skills Tournament i Stockholm och Subzero E-Games i Östersund.

Sverige Johnny Speeds
Lekr0, draken, spooke, chawzyyy, Ro1f

Lilmix
quix, zyyx, dex, poiii, bq

Finalen inleddes på Johnny Speeds kartval Inferno och precis som i gårdagens lower bracket-final blev det en jämn historia. Den här gången var det dock Johnny Speeds som drog det längsta strået och lyckades till slut, mycket tack vare fint spel från William "draken" Sundin och Kalle "Ro1f" Johansson, vinna kartan med 13-10.

Lilmix kartval Anubis blev sedan en betydligt mer ensidig historia. Den första halvleken var jämn men när det blev Johnny Speeds tur att anfalla i den andra halvleken förlorade laget inte en enda runda. Slutresultatet på kartan skrevs 13-5.

Genom segern tar Johnny Speeds hem 120 000 kronor i prispengar och Lilmix får 60 000 kronor för sin andraplats.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..