×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Johnny Speeds vände och vann — efter övertidsdrama

1
Det svenska laget avancerar i den stundande säsongen av United21.
De senaste veckorna har den sjuttonde upplagan av onlinetävlingen United21 arrangerats. Det svenska topplaget Johnny Speeds gick obesegrade genom gruppspelet och startade slutspelet med seger mot 777 Esports.

När svenskarna fortsatte sin resa i slutspelet under fredagen var det ukrainarna i kONO som stod för motståndet. Matchen avgjordes i bästa av tre kartor och svenskarna lyckades vända underläge till vinst.

Sverige Johnny Speeds
bobeksde, chawzyy, draken, Ro1f, spooke

Ukraina kONO
amster, byr9, kenzisor, Polbandana, s4ltovsk1yy

Lagen stod för en lång och jämn tillställning där Johnny Speeds till slut drog det längsta strået. Svenskarna förlorade Dust2 med siffrorna 10—13 och efter sex(!) övertider fastställdes Mirage segerresultat till 31—29.

Avgörandet kom Inferno och svenskarna körde över sitt motstånd och säkrade segern genom 13—4. Lagets IGL och AWP-spelare William "draken" Sundin var med sina 84 kills den dödligaste spelaren på servern.

Johnny Speeds säkrar därmed avancemang i turneringen och är klara för upper bracket-final mot det polska laget lajtbitexe. Den matchen spelas på söndag klockan 13.00.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: CCT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..