×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Transferrykte: Team Liquid vill värva brasilianska toppspelaren - igen

1
Team Liquid misslyckades att värva stjärnspelaren i fjol, men försöker nu igen.
När Team Liquid reformerade linan i december var den brasilianska stjärnan Kaike "KSCERATO" Cerato från Furia Esports en av spelarna som var av intresse. Istället värvades den yngre talangen Felipe "skullz" Medeiros, ett beslut som kritiserats av många profiler inom scenen. Nu skriver den franska CS-profilen och streamern Sebastien "KRL" Perez i ett inlägg på X att laget återigen är intresserade i stjärnriflern KSCERATO.

Efter en period av nedslående resultat valde Team Liquid att bänka sin AWPer och in-game leader Casper "cadiaN" Møller, vilket väckte frustration hos många fans. Laget bänkade även coachen Wilton "zews" Prado. Det är också spekulerat att skullz kan vara på väg ut ur laget för att istället ansluta till Furia Esports. Nu finns möjligheten att stjärnspelaren KSCERATO istället värvas till laget för att fylla platsen som skullz eventuellt lämnar.

KSCERATO har under många år hyllats som en av världens starkaste riflers. 24-åringen har varit med på CS-sajten HLTV:s rankning av världens bästa spelare fyra gånger i rad, från 2019 till 2023. Trots erbjudanden från andra lag och få turneringsvinster har spelaren valt stannat kvar i Furia Esports sedan 2018, då han värvades till laget som en ung talang. Sex år senare anses han vara en av brasiliens bästa veteraner, och kan nu vara på väg att inleda ett nytt kapitel i karriären hos Team Liquid.

"Källa: Liquid siktar efter KSCERATO (igen)", skriver KRL på X.


Artikelbild: Adam Lakomy/ESL och Pressbild/Team Liquid
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..