×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Furia bänkar inhopparen — kritiseras av experten: "Borde aldrig ha hänt"

1
Alex "Mauisnake" Ellenberg tycker inte att 19-åringen borde fått spela i laget överhuvudtaget.
De senaste månaderna har den brasilianska talangen Kayke "kye" Bertolucci fått agera inhoppare i Furia Esports. Nu är hans tid i femman över.

I ett inlägg på X bekräftar spelaren själv att han blivit bänkad och inte kommer att spela fler matcher i Furias huvudfemma.

19-åringen, som fått hoppa in i laget som ersättare efter att Andrei "arT" Piovezan sålts till Fluxo, har fått utstå en hel del kritik under sin tid som inhoppare. Bland annat har experten Alex "Mauisnake" Ellenberg öppet kritiserat Furia för att ha spelat med kye i laget och efter beskedet valde Mauisnake att upprepa kritiken.

"Borde aldrig ha hänt. Den enda personen som dragit nytta av något av detta var kye om du rent tittar på att han skaffar sig erfarenhet, men han blev så hårt kritiserad att det förmodligen skadade hans självförtroende mer än något annat", skriver Mauisnake i ett inlägg på X.

Vem som kommer att ersätta kye i Furia är oklart men under den senaste veckan har flera transferrykten florerat kring organisationen. Bland annat har spelare som Felipe "skullz" Medeiros och Joao "felps" Vasconcellos nämnts som intressanta namn för laget.

Furia är nu:
Yuri "yuurih" Santos
Kaike "kscerato" Cerato
Gabriel "FalleN" Toledo
Marcelo "chelo" Cespedes

Artikelbild: Igor Bezborodov/ESL och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..