×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ninjas In Pyjamas hyllas för sina nyförvärv: "Förbättringen kom över en natt"

2
Det svenska laget har visat prov på bra CS sedan nyförvärven plockades in.
Det svenska laget Ninjas in Pyjamas har under vårsäsongen varit aktiva på transfermarknaden. Laget har plockat in svenskduon Isak "isak" Fahlén och Max "maxster" Jansson samt den ukrainska AWP-spelaren Artem "R1nkle" Moroz.

Tidigare i veckan publicerade CS-sajten HLTV en artikel där sajtens skribenter delar med sig av sina val av bästa och sämsta värvningar sedan släppet av Counter-Strike 2. Då passade Harry "NER0" Richards att hylla svenskarna för sina nyförvärv.

"Ninjas in Pyjamas RMR var en katastrof. Men det erbjöd också den nya ledningen en möjlighet att forma laget efter deras image. THREAT och ⁠Xizt⁠ kom in, fick förtroende för sportfrågor och förbättringen kom över en natt", skriver NER0 och fortsätter:

"Efter att en förbryllande tid lagt ner på att försöka få REZ, k0nfig⁠ och ⁠Brollan⁠ att samexistera i samma lag, plockade laget ut ankaren ⁠isak⁠ ur GamerLegion och flyttade upp den imponerande maxster för att (av misstag, säger de) återställa en svensk kärna. Men det stora var att lägga till r1nkle", avslutar han.

NIP:s nya femma har sedan ombyggnationen visat framfötterna i både Yalla Compass och Fireleague. I den förstnämnda turneringen förlorade laget finalen mot vårens succélag The MongolZ.

Artikelbild: Firelague/X
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..