×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

REZ om Ninjas In Pyjamas nya femma: "En helt ny energi"

1
Den svenska Ninjas In Pyjamas-veteranen känner optimism kring den nya femman.
Fredrik "REZ" Sterner och Ninjas in Pyjamas har i det närmaste blivit synonymer. Ända sedan 2017, då REZ ersatte Adam "friberg" Friberg, har den numera 26-årige svensken varit en del av Ninjas In Pyjamas CS-lag.

De senaste åren har CS-laget kantats av en hel del förändringar i femman och REZ är den enda spelaren som kan sägas ha en lång historia i NIP som ännu finns kvar. I en intervju efter NIP:s semifinalsvinst mot Furia Esports i Yalla Compass pratade REZ under sändningen om NIP:s nykomponerade femma som han menar skiljer sig en hel del mot tidigare versioner av laget.

— Det är en helt annan atmosfär inom laget, mycket nya människor och mycket ny energi. Energin har aldrig varit så här förut. Det är så mycket roligare att spela och jag njuter av varje ögonblick. Det känns som ett helt nytt NIP och det är därför det är så lätt för mig att spela när jag har sådana här killar med mig, sade han.

En viktig faktor bakom de fina resultaten i Yalla Compass menar REZ handlar om atmosfären i laget som bidrar till bra och intensiv kommunikation under matcherna.

— Du kan höra min röst, eller hur? Vi skriker mycket, det är väldigt kaotiskt. Men vi gör det med passion och vi missar ingenting, sade REZ och fortsatte:

— Alla pratar och deltar, vilket ger bra kommunikation. Alla gör sitt jobb och jag tror att det är en stor anledning till varför det går så bra just nu. Alla har fullt förtroende för att göra sina roller perfekt. Jag är bara superstolt över varenda en.

Det blev till sist ett silver för NIP i Yalla Compass efter att laget förlorat finalen mot The MongolZ med 1-2 i kartor. Härnäst väntar säsongens sista LAN-tävling för NIP som reser till Argentina för att delta i Fireleague Global Finals. Lagets första gruppspelsmatch i tävlingen spelas klockan 20:30 på torsdag då NIP möter 9z Team.

Artikelbild: Pressbild/Yalla Compass
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..