×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pitas hyllning till NIP:s esportchef: "Rätt folk på rätt plats"

1
Den före detta Ninjas In Pyjamas-coachen öser lovord över den nya ledningen.
Ninjas in Pyjamas framgångar i LAN-tävlingen Yalla Compass var förra veckans stora snackis. Efter att NIP:s nykomponerade femma tagit silver i tävlingen var det många som ville hylla laget för sin insats i LAN-debuten.

Den svenska coachen Faruk "pita" Pita, som själv tränat NIP i två omgångar 2014—2015 och 2018—2020, valde i ett långt inlägg på X att rikta fokus på den nya sportsliga ledningen som han menar är nyckeln bakom framgångarna. Särskilt organisationens nya esportchef Erik Wendel lyfts som en viktig person i sammanhanget.

"Denna framgång kommer från att ha rätt personer på rätt plats, från esportchef till GM (general manager, reds. anm.) och tränare. Enligt mig var NIP:s bästa drag att anställa Erik Wendel som esportchef. Han är skarp men ändå ödmjuk, vilket tyder på att han inte kommer att detaljstyra, något som det tidigare ledarskapet saknade", skriver pita och fortsätter:

"Många esportchefer/GM har liten eller ingen erfarenhet men agerar som om de vet allt. De vill också bli hyllade och de vet att det enda sättet för dem att bli det är att se till att de är den där killen som satte ihop laget. Så de kan gå vidare till sociala medier och läsa trevliga saker om sig själva. Det är av detta som katastrofer sker".


Artikelbild: Kim Andersson och Pressbild/ESL
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..