×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

NIP-duon uppmärksammas — kan utmana om topplaceringar på galan

2
Team Spirit-stjärnan är favorit att vinna priset på HLTV Awards.
Om ett halvår arrangeras den årliga galan HLTV Awards i den serbiska huvudstaden Begrad. Nu har CS-sajten, tillika arrangören, HLTV gått igenom vilka spelare som i skrivande stund utmanar om priset Årets nykomling.

Sajten skriver att Team Spirit-stjärnan Danil "donk" Kryshkovets är den stora favoriten att vinna priset. Hans lagkamrat Myroslav "Zont1x" Plakhotia ses tillsammans med Ali "Wicadia" Haydar Yalçın från Eternal Fire samt The MongolZ-duon Munkhbold "senzu" Azbayar och Usukhbayar "910" Banzragch som de största utmanarna att knipa andra- och tredjeplaceringen.

Sajten väljer dock att uppmärksamma Ninjas in Pyjamas-duon Max "maxster" Jansson och Artem "R1nkle" Moroz som ytterligare kandidater att utmana om topplaceringarna. Dessutom uppmärksammas Metizport-stjärnorna Adam "adamb" Ångström och Linus "nilo" Bergman som wildcards och spelare att hålla ett extra öga på under höstsäsongen.

Artikelbild: Daniel Sandström och Kalle Strömgren
Videokälla: Esportstudtion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..