×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP-chefen hyllar laget efter silvret: "Lättade och glada"

1
Ninjas In Pyjamas vd gläds över den nya femmans framgångar.
Trots att det blev förlust för Ninjas in Pyjamas i söndagens final av miljontävlingen Yalla Compass valde flera av organisationens företrädare att se positivt på resultatet i tävlingen som helhet efter matchen. I ett flertal inlägg på sociala medier passade flera ur NIP:s ledning på att berätta hur stolta de är över lagets resultat då ingen räknat med en topplacering på förhand.

En av dem som hyllade den nykomponerade femman efter finalen var NIP:s vd Hicham Chahine. I ett inlägg på X skriver Chahine att målsättningen med tävlingen var att få erfarenhet tillsammans och få välbehövliga poäng på Valves världsranking men att laget uppnådde betydligt mer än så.

"Vi är lättade och glada att ombyggnaden visar otrolig potential. Alla på NIP är hungra och grabbarna behöver tid för att växa tillsammans som ett lag på servern. Det kommer att vara upp- och nedgångar, men vi kommer att grinda röven av oss för att fortsätta förbättra oss varje dag", skriver Chahine och fortsätter med att hylla laget och den sportsliga ledningen:

"Jag går och lägger mig glad, laget flyger till Argentina, alla är hungriga på att spela, titta på och stötta på denna resa - game on! Laget, bra jävla jobbat. Erik Wendel, THREAT och Xizt, bra jävla gjort än så länge"


Nästa tävling för Ninjas In Pyjamas blir den sista för säsongen. Laget deltar i den argentinska LAN-tävlingen Fireleague Global Finals och gör där upp om en sammanlagd prispott om 150 000 dollar (~1,6 miljoner kronor). NIP spelar sin första gruppspelsmatch i Fireleague Global Finals klockan 20:30 på torsdag kväll.

Artikelbild: Pressbild/NIP och Yalla Compass
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..