×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: 17-åriga talangen blir Eyeballers femte spelare

4
Alex "poiii" Nyholm Sundgren är Eyeballers nya spelare.
Eyeballers har gjort klart med den 17-åriga svenska talangen Alex "poiii" Nyholm Sundgren. Under måndagen presenterades den unga spelaren som Eyeballers sista pusselbit i lagbygget inför höstsäsongen 2024.

poiii kommer senast från en sejour i Lilmix där han spelat under vårsäsongen. Innan 2024 har poiii representerat ett antal svenska mixlag och kvalat till flera nationella tävlingar, bland annat LAN-tävlingen Lucky Casino Cup som spelades i december år 2023.

I Eyeballers kliver poiii in som ersättare för Anton "Sapec" Palmgren som i slutet av vårsäsongen lämnade laget för att spela i Metizport.

"Det känns otroligt skönt att presentera Alex som vår femte spelare, ett stort tack till Lilmix för en smidig övergång", säger Eyeballers spelande vd Jesper "JW" Wecksell till organisationens egen hemsida.

"Eyeballers har varit otroligt professionella i sin dialog med mig och mina föräldrar, som är väldigt viktiga för mig i mitt äventyr. Att ha stöd hemifrån betyder allt. Jag är väldigt tacksam för denna chans att få spela med legendariska spelare som Golden och JW som har lyft de största troféerna tillsammans. Jag vet att jag måste jobba hårt för att en dag bli lika framgångsrik som dem”, säger poiii i ett uttalande till hemsidan.

För tillfället har Eyeballers semester efter en intensiv vårsäsong. Laget väntas vara tillbaka från spelaruppehållet om några veckor för att försöka grinda ihop tillräckligt mycket rankingpoäng för att säkra en inbjudan till det stundande europeiska kvalet till Majorn i Shanghai.

Eyeballers är nu:
Maikil "Golden" Selim
Jesper "JW" Wecksell
Ludvig "HEAP" Alonso
Peppe "Peppzor" Borak
Sverige Alex "poiii" Nyholm Sundgren


Artikelbild: Daniel Sandström och Pressbild/Eyeballers
Videokälla: Fragbite/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..