×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danska stjärnan bänkad i G2 Esports

1
Rasmus "HooXi" Nielsen är inte längre en del av G2 Esports framtidsplaner.
Storlaget G2 Esports fortsätter att göra ändringar i sin femma inför höstsäsongen. Efter att organisationen i förra veckan bytt ut Nemanja "nexa" Isaković mot Mario "malbsMd" Samayoa meddelade G2 under måndagskvällen att man också väljer att bänka sin danska in-game leader Rasmus "HooXi" Nielsen.

Någon ersättare för dansken har ännu inte presenterats men det är troligt att G2 redan gjort klart med en ny spelare då deadlinen för att skicka in en laguppställning till Esports World Cup var på måndagen. G2 ska vara med i tävlingen som har en miljon dollar (~10,6 miljoner kronor) i prispotten och lär vilja ställa upp en femma som kan gå långt.

HooXi anslöt till G2 inför höstsäsongen 2022 efter att ha värvats från Copenhagen Flames. Dansken fick en tuff start i sitt nya lag då G2 missade Majorn i Rio men efter att ha vunnit både Blast Premier World Finals 2022 och IEM Katowice 2023 lyckades HooXi ta G2 till världstoppen i början av förra året. Samma år vann G2 också IEM Cologne.

Vårsäsongen 2024 var desto tyngre för G2. Den enda tävlingsvinsten som laget lyckades säkra var IEM Dallas och då var HooXi inte med i truppen utan tillfälligt ersatt av Jake "Stewie2K" Yip.

G2 Esports är nu:
Nikola "NiKo" Kovač
Ilya "m0NESY" Osipov
Nemanja "huNter" Kovač
Mario "malbsMd" Samayoa


Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..