×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Svenskarnas coach pikar dansken efter bänkningen

1
Aleksandar "kassad" Trifunović fortsätter att attackera den numera bänkade G2 Esports-spelaren.
Bleed Esports coach Aleksandar "kassad" Trifunović har varit en högljudd kritiker av den danska spelaren Rasmus "HooXi" Nielsen sedan G2 Esports misslyckades i Majorn i Paris vårsäsongen 2023. När det under måndagen stod klart att HooXi bänkas i G2 var kassad inte sen med att återigen rikta udden mot spelaren.

I ett inlägg på X skriver kassad att han hoppas att HooXi snart får ett nytt lag som Bleed kan få möta (och underförstått besegra).

"Om det finns en Gud någonstans däruppe kommer HooXi snart att hamna i ett lag som får spela mot oss. Ju förr desto bättre", skriver kassad.


kassad coachar sedan november förra året svensklaget Bleed Esports där de svenska stjärnorna Tim "nawwk" Jonasson och Hampus "hampus" Poser spelar. Laget har imponerat under vårsäsongen och varit uppe och nosat på en av de åtråvärda topp 30-placeringarna på HLTV:s världsranking.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL och Pressbild/Blast
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..