×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

TaZ försvarar HooXi: "Var mitt beslut"

1
Wiktor "TaZ" Wojtas ansvarade för veto-processen.
En av de stora snackisarna efter G2 Esports förlust i semifinalen mot Natus Vincere har varit lagets veto. Den som har hamnat i skottlinjen är lagets in game-leadern Rasmus "HooXi" Nielsen.

Den serbiska experten Janko "YNk" Paunović skriver i ett inlägg att danskens veto resulterat i att laget åkt ur två stycken Majors. Aleksandar "kassad" Trifunović och Alex "Mauisnake" Ellenberg är inne på samma spår.

"HooXi kanske inte är en dålig IGL men han är jävligt dålig på att lägga in sitt veto, och det fick dem att elimineras från två Majors", skriver YNk.

Nu väljer lagets coach Wiktor "TaZ" Wojtas att försvara dansken. I ett inlägg skriver han att ansvarade för veto-processen i mötet mot Navi.

"Veto mot NaVi var mitt beslut. Det var inte Rasmus (HooXi, reds.anm.). Så jag förtjänar motreaktionen för detta beslut. Jag var väldigt säker på vår Ancient, men sättet vi spelade på var väldigt annorlunda än hur vi kan spela det. Vi förlorade avgörande rundor och det kostade oss matchen".


Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..