×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Svenskens förra lagkamrat om bluffen: "Förbryllar mig fortfarande"

1
Ägaren till den indiska organisationen ska ha varit en jordbrukare.
Förra veckan valde Joel "joel" Holmlund och hans tidigare lagkamrater att bryta med 5W Gaming. När detta kommunicerades ut berättade in game-leadern Thomas "Thomas" Utting att den indiska organisationen inte hållit sina löften och stoppat all kommunikation med dem.

I en intervju med CS-sajten HLTV berättar nu den 26-årige britten mer ingående om vad som egentligen hände. Han berättar bland annat att han var skeptisk till en början men att misstankarna försvann när organisationen accepterade att betala ut halva lönerna i förväg.

Efter en månad i organisationen sades lagets general manager upp, lagets sociala medier-ansvarige slutade att arbeta och till slut upphörde all typ av kontakt med organisationen. Det var här laget bestämde sig för att lämna och började leta efter en ny organisation att representera.

Hela situationen förbryllar Thomas fortfarande och han menar på att det inte finns någon logisk förklaring till det hela. Pengarna som organisationen är skyldig spelarna kommer förmodligen heller aldrig att redas ut.

"Det här verkar vara den konstigaste bluff jag någonsin stött på; de betalade halva lönerna och gick sedan därifrån utan att säga ett enda ord. För att bekämpa dem i domstol skulle vi behöva resa till Indien, och för det totala beloppet är det inte värt den ansträngningen", säger Thomas och fortsätter:

"Den övergripande utvecklingen av hela denna situation förbryllar mig fortfarande, det är ingen logisk förklaring. Och ägaren vi känner till verkar vara en jordbrukare som sysslar med aloe vera-odling. Ärligt talat, för alla som läser detta, ja, jag vet att detta är konstigt".

Trots att Thomas hoppades att laget skulle hålla ihop efter allt valde samtliga spelare att gå skilda vägar. Tidigare under veckan presenterades joel av organisationen BC.Game, som coachas av AWP-legendaren Ladislav "GuardiaN" Kovács.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: UCC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..