×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: joel klar för nytt lag — får GuardiaN som coach

1
Den svenska 19-åringen får chansen i BC Game.
Förra veckan stod det klart att femman som Joel "joel" Holmlund spelat med under slutet av vårsäsongen splittras. Nu har den svenska 19-åringen presenterats för ett nytt lag.

Det är den nystartade organisationen BC Game som under torsdagen meddelade att joel och Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski gör Guy "anarkez" Trachtman sällskap i det nya lagbygget som coachas av AWP-legendaren Ladislav "GuardiaN" Kovács.

Under hösten 2023 var joel avstängd från professionellt spel efter att Esportens Integritetskommission (ESIC) funnit att han bettat på sina egna matcher när han representerade Godsent, men kom tillbaka till professionellt spelande under våren. Efter att ha inlett säsongen i TSM presenterades joel i maj för den indiska organisationen 5W Gaming — en organisation han lämnade efter bara en månad efter att spelarna anklagat organisationen för att inte hålla sina löften till spelarna.

BC Gaming är nu:
Guy "anarkez" Trachtman
Joel "joel" Holmlund
Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski

Ladislav "GuardiaN" Kovács (coach)


Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Pressbild/Epicenter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..