×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

"De scammade oss" – svenska CS-spelaren bryter med sitt lag efter bara en månad

1
Joel "joel" Holmlund uppges ha blivit lurad av en indisk organisation.
För en månad sedan presenterades den svenska CS-spelaren Joel "joel" Holmlund för en ny indisk organisation med namnet 5W Gaming. Nu väljer joel och hans nya lagkamrater att bryta med organisationen.

Det var efter att laget under måndagskvällen vunnit onlinetävlingen Regional Clash Arena som lagets in-game leader Thomas "Thomas" Utting i ett inlägg på X meddelade att hela femman väljer att lämna organisationen.

"Vi meddelar att vi lämnar 5W Gaming , vill hålla ihop och hitta en ny organisation. 5W har tyvärr lurat oss och inte hållit sina löften och har stoppat all kommunikation med spelare", skriver Thomas och fortsätter:

"Organisationen har uppenbarligen behandlat oss fel, vi har grindat tillsammans i en månad nu och utvecklats väldigt väl, alla retweets och likes för att hjälpa inlägget uppskattas. Vi letar bara efter en möjlighet att representera ett legitimt lag och bevisa att vi kan detta också på LAN".

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..