×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Efter bedrägeriet: joels lag väljer att splittras

1
Trots tidig succé har Joel "joel" Holmlunds lag valt att splittras.
För en månad sedan introducerade den indiska CS-organisationen 5W Gaming en ny lina som bland annat inkluderade svensken Joel "joel" Holmlund och brittiske Thomas "Thomas" Utting. Men efter att först ha blivit lurade av organisationen har spelarna nu valt att gå skilda vägar.

När 5W Gaming presenterade sin nya lina för en månad sedan möttes det av mycket skepticism. Även om många var glada över att se joel och Thomas tillbaka i ett lag, fanns det en del som tvivlade på organisationens tillförlitlighet. Trots detta lyckades laget vinna onlinetävlingen Regional Clash Arena. Efter segern avslöjade Thomas i ett inlägg på X att organisationen lurat dem. Spelarna och deras coach skulle dock fortsätta spela tillsammans efter att linan uppnådde sådan tidig succé.

Nu har spelarna dock bestämt sig för att separeras och varje spelare står därmed utan ett lag. Det meddelar Thomas via ett inlägg på X.

"Tyvärr har vi inte kunnat hålla 5W-linan samman, så vi har beslutat oss att gå skilda vägar och bli fria agenter", skriver lagets in-game leader Thomas.


Artikelbild: Pressbild/PGL och Joakim Asplund/Godsent
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..