×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Slovakien

Navi- och Faze Clan-legendaren gör comeback som coach

1
Den 32-åriga AWP-legendaren är tillbaka på Counter-Strike-scenen.
Ladislav "GuardiaN" Kovács är klar för en comeback på den professionella Counter-Strike-scenen. Den 32-åriga AWP-legendaren har presenterats som coach för det nystartade laget BC Game.

Det är första gången som GuardiaN antar rollen som coach i ett lag. Slovaken har en lång historia som professionell spelare och har under sin spelarkarriär bland annat representerat lag som Virtus.pro, Natus Vincere och Faze Clan. GuardiaNs senaste lagadress var Team Sampi som han lämnade år 2022.

Under sin tid som spelare ansågs GuardiaN av många vara en av de främsta AWP-spelarna och under åren 2013—2021 spelade han bland annat två Major-finaler, vann Eleague Premier 2017 och ECS Season 4.

Än så länge är GuardiaN den första värvningen till det nya laget och det återstår att se vilka spelare som kommer att ta plats i BC Games till hösten.

Artikelbild: Pressbild/BC Game och Pressbild/Epicenter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..