×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: Legendaren tvingas lämna Singularity — kan vara på väg att avsluta karriären

1
Det är nu just oklart om Ladislav "GuardiaN" Kovács kommer att fortsätta sin CS:GO-karriär eller inte.
Den före detta Faze Clan och Natus Vincere-spelaren Ladislav "GuardiaN" Kovács tvingas lämna sitt lag Team Singularity. Det meddelar organisationen genom ett pressmeddelande idag.

Beskedet kommer kort tid efter att den ukrainske CS:GO-profilen Arseniy "ceh9" Trynozhenko publicerat ett uttalande från Singularity-spelaren Denis "seized" Kostin där han hintar om att GuardiaN är på väg att avsluta sin karriär helt.

— Jag vill tacka Team Singularity och mina lagkamrater för vår tid tillsammans och önska alla stort lycka till framöver. Jag ser fram emot att få dela med mig av nyheter om min framtid så som möjligt och jag tackar alla för deras intresse och tålamod i frågan, säger GuardiaN själv i pressmeddelandet.

GuardiaN lämnade Navi i början av förra året och hamnade i Team Singuliarity inför 2021 års höstsäsong. De stora framgångarna har dock uteblivit för laget.

Under många år var GuardiaN en av världens absolut bästa AWP-spelare. Flest framgångar skördade han under åren 2016-2018 då han med Faze Clan bland annat slutade tvåa i två Majors, vann Eleague Premier 2017 och ECS säsong 4.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..