×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Slovakien

CS-legendaren säljer sitt ikoniska AWP-skin

1
Den historiska AWP:n har använts av en av spelets mest legendariska spelare i över åtta år.
En av de mest legendariska AWP-spelarna, Ladislav "GuardiaN" Kovács, har valt att sälja sitt ikoniska AWP Asiimov-skin. Det meddelar den kända skintradern JackTrades genom ett inlägg på Twitter.

GuardiaN, som är den spelare som har näst flest AWP-kills på LAN-turneringar någonsin i CS:GO, har använt sitt Asiimov-skin under de senaste åtta åren. Under den perioden har GuardiaN bland annat spelat två Major-finaler med Natus Vincere och Faze Clan.

I skrivande stund har GuardiaN fått ett bud på 1600 dollar (~16 400 kronor) för sin AWP, men JackTrades har uppgett att han fått in högre bud än så som han ska verifiera.

Att kända spelare säljer skins som använts i ikoniska CS-matcher är inte en helt ny företeelse. Förra året auktionerade till exempel Olof "olofmeister" Kajbjer ut den AWP Asiimov som användes i Fnatics kontroversiella match mot LDLC under Dreamhack-Majorn år 2014. Den såldes då för omkring 2000 dollar (~20 000 kronor).


Artikelbild: Pressbild/PGL och Skärmbild/Counter-Strike

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..