×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Slovakien

Legendariska AWP-spelaren gör comeback: "De som underskattar mig kommer att få betala för det"

2
Natus Vincere- och Faze Clan-legendaren Ladislav "GuardiaN" Kovács är tillbaka på servern.
Ladislav "GuardiaN" Kovács kommer att göra comeback på CS:GO-servern. Det står klart efter att 30-åringen igår presenterades som lagledare för Team Sampis nya slovakiska femma.

År 2020 lämnade GuardiaN Navi och inför fjolårets höstsäsong presenterades han för Team Singularity. Det blev dock ingen längre sejour i Singuarlity och i februari fick GuardiaN lämna laget. Då ryktades det om att karriären var över då Singularity-lagkamraten Arseniy "ceh9" Trynozhenko på Telegram skrivit att han "troligtvis aldrig kommer att spela igen".

I en intervju med den tjeckiska nyhetssajten Playzone avslöjar GuardiaN att målet med den nya slovakiska femman är att slå igenom på den europeiska scenen och tävla i Majors. För egen del är målsättningarna satta skyhögt.

— Även om folk räknar bort mig på grund av min låder kommer jag att sikta på titeln som den bästa AWP-spelaren i världen. De som underskattar mig kommer att få betala för det, säger han.

— Om det fortfarande är möjligt för mig att spela på den nivån kommer vi bara att få reda på över tid, men mitt självförtroende säger mig att allt är möjligt när man vill.

AWP-legendaren ansågs under många år vara en av världens bästa spelare. Under åren 2013—2021 spelade han en viktig roll i Faze Clan och Natus Vinceres framgångsrika femmor och har bland annat kommit tvåa i två Majors och vunnit Eleague Premier 2017 och ECS säsong 4.

Team Sampis nya femma är:

Ladislav "GuardiaN" Kovács
Matúš "MATYS" Šimko
Andrej "ADEJIS" Kameništiak
Slovakien Lukáš "⁠sAvana1⁠" Lintner
Slovakien Andrej "⁠ADEJIS⁠" Kameništiak
Slovakien Michal "⁠T4gg3D⁠" Vrzal

Tjeckien Jakub "⁠Bfull⁠" Kokoška (coach)



Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..